Werfleider

Omschrijving

Als werfleider bij Vanden Bussche ben jij de drijvende kracht achter de werven, of je nu aan de slag gaat aan de Kust, in Oost- en West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.
Je takenpakket is breed en afwisselend, en je werkt nauw samen met verschillende teams om de projecten succesvol af te ronden.

  • Leidinggeven en Coördineren: Jij houdt de touwtjes stevig in handen op de werf en werkt samen met arbeiders, onderaannemers, bouwheren en architecten.
  • Planning en Logistiek: Je stelt de planning voor je team op en coördineert de levering van materialen in overleg met onze aankoopdienst.
  • Zorg voor Veiligheid en Efficiëntie: Je zorgt ervoor dat de werf goed georganiseerd is, en dat alles veilig, rendabel en volgens planning verloopt.
  • Communicatie en Rapportage: Je woont werfvergaderingen bij en houdt de directie op de hoogte van de voortgang van de werken.

Profiel

Je hebt een bachelor in bouwkunde of een andere technische richting.
Je kunt vlot communiceren met iedereen op de werf en bent een echte teamspeler.
Je hebt een groot technisch inzicht en weet precies hoe je werkzaamheden soepel op elkaar laat aansluiten.
Je werkt graag zelfstandig en ziet uitdagingen als kansen om oplossingen te vinden.

Bedrijf

Vanden Bussche Industriebouw is een gevestigde waarde.
Al 3 generaties zijn ze gespecialiseerd in het bouwen van merkgarages, toonzalen, kantoren en andere industriële hoogstandjes en renovaties.
Er zijn mooie realisaties overal in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Noord-Frankrijk.


Het bedrijf houdt er met de medewerkers een goede relatie op na. Als het van hen af hangt, kom je er aan boord en ben je vertrokken voor een jarenlange loopbaan bij hen.
Een stabiele werkgever, met een fijne werksfeer onder de meer dan 50 collega's.

Aanbod

  • Veelzijdige Projecten: We bieden je een uitdagende job met veel variatie, waarbij je kunt werken aan diverse bouwprojecten.
  • Goede Work-Life Balans: We zorgen ervoor dat je werven dichtbij huis zijn, zodat je werk- en privéleven in balans blijven.
  • Inspirerend Team: Je wordt onderdeel van een enthousiast team van collega’s die, net als jij, gepassioneerd zijn over de bouw.
  • Opleidingsmogelijkheden: Omdat de bouwsector continu evolueert, krijg je volop kansen om je kennis up-to-date te houden met opleidingen en trainingen.
  • Aantrekkelijke Arbeidsvoorwaarden: Je krijgt een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, en een hospitalisatieverzekering.
  • Persoonlijke Aandacht: Een stabiel en mensgericht bedrijf waar jij centraal staat.

En tot slot: je wordt deel van een stabiel en warm bedrijf waar jij als medewerker centraal staat.
Bij Vanden Bussche voel je je gewaardeerd en ondersteund, en staan de deuren altijd voor je open.

Locatie

Veurne