Projectleider Elektriciteit

Omschrijving

Heb je iets met elektriciteit en werk je graag voor een écht tof bedrijf?

ELEKTRIEK zorgt voor de volledige elektrische installatie voor hoofdzakelijk de projectmarkt (industrie, banksector, appartementsgebouwen, woonzorgcentra, horeca, kantoren, winkelinrichting, ...).
In het team werk je met goed opgeleide elektriciens en techniekers.


Wat verwachten zij van jou?
Als een echte motiverende leider beheer je jouw projecten zelfstandig. Dankzij je opleiding (Master Elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring) heb je een stevige technische kennis opgebouwd en kan je projecten ook financieel en administratief van start tot einde leiden. Als eindverantwoordelijke neem je doordachte beslissingen en coördineer je het projectteam. Dankzij jouw sturing wordt een project tijdig en succesvol beëindigd.

Constructieve en transparante communicatie. Als projectleider coördineer je de informatie-uitwisseling binnen het projectteam en leid je de werfvergaderingen. Je bent het aanspreekpunt voor elektriciens, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers en communiceert op een vlotte en commerciële manier.

Aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Bij Elektriek NV zetten we 100% in op kwaliteit, veiligheid en service en we verwachten van jou hetzelfde.

Profiel

Uiteraard heb je iets met elektriciteit!
Idealiter volgde je hogere studies waardoor je naast het technische ook administratieve skills ontwikkelde maar een profiel zonder hogere studies komt zeker ook in aanmerking indien je al praktijkervaring hebt met 'bureauwerk'.

De offertes worden op vandaag gemaakt in Excel (op termijn in een ERP programma), de plannen in Autocad.
Goed overweg kunnen met deze computerprogramma's is noodzakelijk om deze job goed en vlot te kunnen uitoefenen.

Op vlak van persoonlijkheid kijken we uit naar deze eigenschappen:
- collegiaal
- klantgericht
- communicatief
- nauwgezet

Bedrijf

ELEKTRIEK NV is een dynamische en flexibele onderneming die al 30 jaar totaaloplossingen biedt op het vlak van elektriciteit.
Hun werkterrein omvat algemene elektriciteitswerken, datanetwerken, domotica, beveiliging, verlichting,…. en dat voornamelijk in de projectmarkt.
Hun projecten situeren zich in verschillende sectoren gaande van industrie, banksector, appartementsbouw, woonzorgcentra, horeca, kantoren, winkelinrichting, openbare aanbestedingen,...



Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf waar een informele werksfeer heerst en waar het volledige team uitkijkt naar jouw komst.
Naast hard werken is er ruimte voor plezier en collegialiteit.
Je kan rekenen op een zeer correct verloningspakket, gebaseerd op jouw ervaring en skills.

Locatie

West-Vlaanderen